Cazeneuve - HB (D214)

SPECIFICATIES

MerkCazeneuve
Machine nrD214
TypeHB
Afstand tussen de centers1.500 mm
Centerhoogte220 mm
Draaidiameter boven het bed440 mm ø
Draaidiameter boven het support220 mm ø
Doorlaat48 mm ø
3-Klauwplaat

De Cazeneuve draaibanken bij Jansen MachinehandelDe Cazeneuve draaibanken worden veel gebruikt in de metaalbewerking. Deze hebben wij in verschillende prijscategorieën staan. Een draaibank kopen? Wij hebben naast het merk Cazeneuve nog genoeg andere keuze.

CazeneuveCazeneuve is een Frans bedrijf dat is opgericht in 1905 door André Cazeneuve. Al snel begonnen ze met het vervaardigen van draaibanken en deze werden in de loop der jaren verder ontwikkeld. In 1985 is er samenwerkingsverband aangegaan met Mori-Seiki en Rempo waardoor de ontwikkelingen sneller gingen. En tot op de dag van vandaag blijven ze doorontwikkelen.

Cazeneuve draaibank te koop?Heeft u draaibanken van Cazeneuve of een ander merk te koop? Zijn uw gebruikte Cazeneuve draaibanken overbodig geworden? Wilt u ze inruilen voor andere gebruikte machine?. Of heeft u wellicht andere overbodige metaalbewerkingsmachines staan. Laat het ons weten en we kijken wat er mogelijk is. Stuur ons hiervoor een mail met de bijbehorende foto’s en wij nemen contact met u op.

MACHINE BROCHURE

DEEL DEZE ADVERTENTIE

Vergelijkbaar