Diamant - 40 YC

SPECIFICATIES

MerkDiamant
Type40 YC
Machine nrD682
Bouwjaar2000
Capaciteit1.300 ø x 1.500 mm T
Afstand tussen de centers1.500 mm
Centerhoogte650 mm
Draaidiameter boven het bed1.300 mm ø
Draaidiameter boven het support950 mm ø
3-klauw automatisch500 mm ø
4-klauw handmatig900 mm ø
C-as attachment

CNC draaibank tweedehands bij Jansen Machinehandel

De CNC draaibanken worden veel gebruikt in de metaalbewerking. De tweedehands CNC draaibanken hebben wij in verschillende prijscategorieën staan. CNC draaibank kopen? Wij hebben genoeg keuze.

CNC draaibanken kopen?

CNC draaibanken zijn computer gestuurde draaibanken. CNC staat voor Computer Numerical Control. Een CNC draaibank is uitermate geschikt om complexe producties te draaien. Maar ook voor kleine en grootte oplages. In de basis werkt deze machine als een conventionele machine. Het belangrijkste verschil is dat met het CNC draaien de machine door een controle systeem gemonitord en bestuurd wordt. Productieprogramma’s kunnen op elk moment opgeroepen worden ook kunnen er relatief makkelijk wijzigingen of nuances aangebracht worden.

Gebruikte CNC draaibanken te koop?

Heeft u te koop een CNC draaibank tweedehands of overige draaibanken? Zijn uw gebruikte CNC draaimachines overbodig geworden? Wilt u ze inruilen voor andere gebruikte machine? Wij horen graag uw CNC draaibank prijs. Of heeft u wellicht andere overbodige metaalbewerkingsmachines staan. Laat het ons weten en we kijken wat er mogelijk is. Stuur ons hiervoor een mail met de bijbehorende foto’s en wij nemen contact met u op.

BROCHURE

DEEL DEZE ADVERTENTIE

Vergelijkbaar