Ecoca - EL-4610 E

SPECIFICATIES

MerkEcoca
TypeEL-4610 E
Machine nrD784
Bouwjaar1999
Teach-in
Afstand tussen de centers1.600 mm
Centerhoogte220 mm
Draaidiameter boven het bed440 mm ø
Draaidiameter boven het support240 mm ø
Doorlaat62 mm ø
3-klauwplaat250 mm ø

Een CNC draaibank gebruikt bij Jansen Machinehandel

Gebruikte CNC draaibanken worden veel gebruikt in de metaalbewerking. De gebruikte CNC draaibank hebben wij in verschillende prijscategorieën staan. CNC draaibank kopen? Wij hebben genoeg keuze.

CNC draaibanken kopen?

CNC draaibanken zijn computer gestuurde draaibanken. CNC staat voor Computer Numerical Control. Een CNC draaibank is uitermate geschikt om complexe producties te draaien. Maar ook voor kleine en grootte oplages. In de basis werkt deze machine als een conventionele machine. Het belangrijkste verschil is dat met het CNC draaien de machine door een controle systeem gemonitord en bestuurd wordt. Productieprogramma’s kunnen op elk moment opgeroepen worden ook kunnen er relatief makkelijk wijzigingen of nuances aangebracht worden.

Gebruikte CNC draaibanken te koop?

Heeft u te koop CNC draaibank gebruikt of overige draaibanken? Zijn uw gebruikte CNC draaimachines overbodig geworden? Wilt u ze inruilen voor andere gebruikte machine? Wij horen graag uw CNC draaibank prijs. Of heeft u wellicht andere overbodige metaalbewerkingsmachines staan. Laat het ons weten en we kijken wat er mogelijk is. Stuur ons hiervoor een mail met de bijbehorende foto’s en wij nemen contact met u op.

BROCHURE

DEEL DEZE ADVERTENTIE

Vergelijkbaar