Ai (D172)

SPECIFICATIES

MerkAi
Machine nrD172
Afstand tussen de centers500 mm
Centerhoogte135 mm
Draaidiameter boven het bed270 mm ø
Draaidiameter boven het support160 mm ø
3-Klauwplaat
Toerental45 - 2.220 RPM

De AI draaibanken bij Jansen MachinehandelDe AI draaibanken worden veel gebruikt in de metaalbewerking. Deze hebben wij in verschillende prijscategorieën staan. Een draaibank kopen? Wij hebben naast het merk AI nog genoeg andere keuze.

Het bedrijf AIAI is een Oer Hollands bedrijf met een lange geschiedenis. Het is opgericht in 1679 maar pas in 1836 zijn ze begonnen met het vervaardigen van draaibanken voor eigen gebruik. Na roerige oorlogsjaren trekt de productie van draaibanken aan. In 1973 hebben ze zich toegelegd op het ontwikkelen van ultra precisie gereedschapswerktuigen. Later zijn ze verder gegaan onder de naam Machinefabriek Hembrug.

AI draaibank te koop?Heeft u draaibanken van AI of een ander merk te koop? Zijn uw gebruikte AI draaibanken overbodig geworden? Wilt u ze inruilen voor andere gebruikte machine?. Of heeft u wellicht andere overbodige metaalbewerkingsmachines staan. Laat het ons weten en we kijken wat er mogelijk is. Stuur ons hiervoor een mail met de bijbehorende foto’s en wij nemen contact met u op.

MACHINE BROCHURE

DEEL DEZE ADVERTENTIE

Vergelijkbaar