Okuma (M511)

SPECIFICATIES

MerkOkuma
Machine nrM511
Bedieningspaneel

De Okuma CNC draaibank bij Jansen MachinehandelDe Okuma CNC draaibanken worden veel gebruikt in de metaalbewerking. De 2e hands CNC draaibank hebben wij in verschillende prijscategorieën staan. CNC draaibank kopen? Wij hebben naast Okuma nog genoeg andere keuze.

OkumaDe Okuma wordt gebouwd volgens de hoge prestatienormen van het succesvolle merk.
Okuma is een Japans bedrijf. In 1898 zijn ze gestart met machines om op grote schaal noedels te produceren. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldmarktleider van geweldige CNC machines die over de hele wereld gebruikt worden. Okuma is bijzonder omdat zij als enige op de wereld een compleet assortiment aanbieden van CNC apparatuur, Software en Besturingsmodules

Okuma CNC draaibank te koop?Heeft u een CNC draaibank van Okuma of een ander merk te koop? Zijn uw gebruikte CNC draaimachines overbodig geworden? Wilt u ze inruilen voor andere gebruikte machine?. Of heeft u wellicht andere overbodige metaalbewerkingsmachines staan. Laat het ons weten en we kijken wat er mogelijk is. Stuur ons hiervoor een mail met de bijbehorende foto’s en wij nemen contact met u op.

MACHINE BROCHURE

DEEL DEZE ADVERTENTIE

Vergelijkbaar